Serveis

 

EDUCACIÓ CANINA

small-dog-training-big-dog-training-puppy-training1

Educar un gos va molt més enllà d’ensenyar-li determinats comportaments. Educar implica facilitar la convivència, estimular-lo mentalment per tal que pugui desenvolupar tot el seu potencial com a individu. Educar implica també afavorir la relació positiva del gos o gosssa amb el seu entorn i els estimuls que l’envolten (sorolls, persones, altres animals, cotxes, bicicletes…)

g9563

 


MODIFICACIÓ DE CONDUCTES

T1501Slider

Més sovint del que voldriem els nostres amics presenten problemes de comportament que dificulten la convivència. Problemes com l’agressivitat, la por, l’ansietat, l’excitabilitat excessiva, la destrucció d’objectes de la llar, etc. són conductes propiciades, en la majoria dels casos, per un estat emocional inapropiat o per la impossibilitat de gestionar de manera adequada certes situacions.

g9563

ESPECIAL CADELLS

fiera-cesena

L’etapa més sensible en l’educació d’un gos és quan aquest és cadell. Una correcta educació i socialització en aquest període garanteix la construcció d’un individu adult equilibrat i adaptat al seu entorn i pot evitar-nos problemes de conducta en un futur. A Petjades som conscients de la importància d’establir unes bones bases en l’educació del teu petit, per això posem a la teva dispossició tot un seguit de serveis adaptats a ell.

g9563
mapa
Contacta'ns
A %d bloguers els agrada això: