NOSALTRES

Petjades és un projecte dedicat a l’educació i l’ensinistrament caní. Aquest sorgeix de l’entesa de les seves fundadores- la Daniela i la Mireia – les quals, no només compartim la passió pels gossos i pels animals en general, sinó també una visió transversal sobre què és l’educació i com cal educar un gos.

TREBALL EN EQUIP

El treball en equip constitueix un dels nostres pilars en cadascun  dels casos que tractem. Aquest concepte passa per la implicació de les educadores de Petjades en el disseny del programa de formació adaptat a cada gos o gossa, així com la involucració del propietari i l’animal en tot el procés d’ensenyament-aprenentatge.

CONEIXEMENT CIENTÍFIC

La ciència avança cada dia en tot allò referent a l’estudi del comportament caní. Gràcies a les noves tecnologies cada cop ens aproximem més al funcionament de la ment canina i és aquest coneixement el que ens permet establir una metodologia moderna i eficaç, però sobretot respectuosa amb l’estat emocional i el benestar del gos.

FORMACIÓ CONTINUA

A Petjades també sabem que el coneixement està sotmès a una constant evolució. Les tècniques que ahir eren àmpliament acceptades, avui es posen en dubte i el que avui és vàlid demà possiblement no ho serà. Per tant entenem que la nostra professionalitat ha d’anar lligada a un procés formatiu constant que ens permeti redissenyar els nostres protocols i adaptar-los als nous coneixements i experiències sobre el món caní.

VALORS ÈTICS, TRANSPARÈNCIA I PROFESSIONALITAT

Al nostre entendre en l’àmbit educació canina no tot s’hi val. El nostre principal objectiu és vetllar pel benestar del gos i gossa i, en conseqüència, millorar també la qualitat de vida de les persones que hi conviuen. Per això a Petjades no emprem tècniques que puguin desestabilitzar emocionalment el gos. Volem gossos feliços i educats que s’adaptin a la convivència.

Per altra banda som transparents amb els nostres clients i clientes, per això elaborem un estudi previ sobre quines són les teves necessitats i quines són les característiques del gos o gossa que requereix la nostra intervenció. D’aquesta manera informem de manera clara de les possibilitats d’assolir els objectius i del temps que caldrà emprar per a l’assoliment d’aquests.

Un bon professional ha de vetllar per la satisfacció dels seus clients i sovint aquesta passa per l’optimització de recursos com l’esforç i el temps, així com fer un seguiment exhaustiu de tot el procés, mantenint el contacte amb el client més enllà de les sessions de treball. Per a nosaltres és imprescindible estar el contacte en tot el procès educatiu, així com restar sempre accessibles un cop finalitzat el tractament.

four dogs sitting in the Park

Contacta'ns_peque

A %d bloguers els agrada això: