Perquè és important conèixer el llenguatge corporal del teu gos?

Els nostres companys i companyes canins ens parlen constantment, el seu llenguatge no verbal ens indica el seu estat d'ànim, els seus desitjos, les seves necessitats i si sabem entendre'ls, perquè no, els seus sentiments. Són animals socials i per a això han desenvolupat un llarg repertori de comunicació per calmar-se a si mateixos quan es troben insegurs o estressats i fins i tot per ajudar a calmar els altres membres del grup.

ENSINISTRAMENT CANÍ I EDUCACIÓ. Dos conceptes diferents però complementaris.

ENSINISTRAMENT CANÍ I EDUCACIÓ CANINA. Dos conceptes diferents però complementaris. Sovint es tendeix a confondre els conceptes d’ensinistrament caní i educació canina, ja que quan un propietari o propietària cerca serveis per solucionar algun problema de comportament d’un gos o gossa - en un percentatge elevadíssim dels casos - busca un ensinistrador caní. Així ho …

El meu gos té por.

En alguna ocasió la teva mascota ha manifestat por a les tempestes, als petards, a persones o a altres gossos? Tots hem sentit por alguna vegada, ja que és un mecanisme de supervivència. La por no és dolenta en si mateixa. Si sabem reaccionar davant d'aquesta situació de manera adequada, la por serà una cosa positiva, en posar-nos en alerta, despertant en nosaltres els mecanismes de defensa. Si pel contrari reaccionem d'una manera incorrecta, la por serà una cosa negativa, la situació que ens produeix por no desapareixerà, i per tant, la resposta fisiològica del cos tampoc; no tornarà a un estat d'equilibri, generant ansietat i estrès.

A %d bloguers els agrada això: